10%

Ulje

Për Miss Belt

Ofertë me Kohë të Limituar

Skad: 25 Jan, 2022

Cader Kampingu per 3 persona

3,490 L

Sold By: ShoppingTV

in stock

Kodi:k231-48

Category:

🛑Cader automatike kampingu ideale per te gjithe personat qe e dashurojne natyren.
🛑Cadra e kampingut automatike qe hapet per 3 sekonda dhe qendron gjate gjithe kohes e hapur. Kjo cader mund te montohet lehtesisht pasi procesi eshte shume i thjeshte.
🛑Cadra eshte e pajisur me 4 dritare te vogla te pajisura me rrjete qe lejojne ajrimin e ambjentit por ne te njejten kohe parandalojne insektet apo mushkonjat te depertojne ne brendesi te cadres.
🛑Material teper cilesor, eshte kunder ujit duke ju ofruar mbrojtje kur koha nuk eshte na favorin tuaj.

Be the first to review “Cader Kampingu per 3 persona”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Reviews

There are no reviews yet.

Vendor Information

  • Store Name: ShoppingTV
  • Vendor: ShoppingTV
  • Address:
  • 4.07 4.07 rating from 41 reviews

Menu

Cader Kampingu per 3 persona

3,490 L

Add to Cart