Dekoder HD DVB T2

2,290 L

Sold By: Serxhio

In stock

Kodi: K85-104

Dekoder HD DVB T2

 

  • Dekoder HD DVB T2 , per te pare kanalet Dixhitale Tokesore pa pagese.
  • Te gjitha kanalet tokesore Shqiptare kane nisur procesin e dixhitalizimit dhe me marresin e vjeter te televizorit tuaj nuk do te shikoni transmetimet e tyre.
  • Dekoder HD DVB T2 mundeson qe duke e lidhur me nje antene te thjeshte tokesore dhe me TV, ju te shikoni kanalet Dixhitale pa Pagese, pra mund te shikoni vetem ato kanale publike te cilat nuk eshte e nevojshme te paguash per t’i pare.
  • Mund te beni lidhjen me ane te fishes HDMI ose RCA me Televizorin.
  • Cilesi transmetimi ne formatin Full HD.
  • Me porte USB.
Be the first to review “Dekoder HD DVB T2”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Reviews

There are no reviews yet.

Vendor Information

  • Vendor: Serxhio
  • 4.08 4.08 rating from 12 reviews

Menuja kryesore