Dora tjetër – Chris Cleave

1,000 L

Sold By: Serxhio

In stock

LB-411

Categories: ,

Ky është rrëfimi me dy zëra i një drame personale, njerëzore dhe shoqërore që ka ndodhur e do të vazhdojë të ndodhë për sa kohë në botë ka varfëri, padrejtësi e luftë. E megjiihatë, ky roman lexohet edhe si një rrëfim intim i domethënies së emigrimit, mallit, frikës dhe etjes për liri.
Kjo është historia e një refugjateje dhe e përmasës gjithëpërfshirëse që përmban ky status, që i rrafshon të gjitha dritëhijet e një jete, duke e shndërruar individin në një copë letre, në një dokument, nga i cili varet e drejta e ekzistencës së tij. “ … ju kërkoj menjëherë të bini dakord me mua, ju lutem, se një shenjë nuk është kurrë e shëmtuar.
Ja, damkosësit kështu duan që të mendojmë ne. Por ju dhe unë duhet të bëjmë një mairëveshje për t’i sfiduar ata. Ne duhet t’i shohim të gjitha shenjat si bukuri. Mirë? Ky do të jetë sekreti ynë. Sepse, ta keni prej meje, shenja nuk krijohet tek i vdekuri. Shenja do të thotë: “Mbijetova”.”

Be the first to review “Dora tjetër – Chris Cleave”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Reviews

There are no reviews yet.

Vendor Information

  • Vendor: Serxhio
  • 4.08 4.08 rating from 12 reviews

Menuja kryesore

Dora tjetër - Chris Cleave

1,000 L

Add to Cart