Emri i trendafilit – Umberto Eco

1,500 

Sold By: Serxhio

In stock

LB-349

Categories: ,

Vepra më e njohur letrare e Umberto Ecos, Emri i trëndafilit, iu dha përsëri lexuesit, pas 32 vjetësh, por në një ribotim të riparë e të përpunuar nga vetë autori.

Vepra më e njohur letrare e Umberto Ecos, Emri i trëndafilit, iu dha përsëri lexuesit, pas 32 vjetësh, por në një ribotim të riparë e të përpunuar nga vetë autori. “Ky nuk është një rishkrim”,- thotë Eco në një intervistë. “Është një pëmirësim kozmetik, por disa portrete kanë pësuar më shumë se një tualet.” Romani është punuar me kujdes, është ndryshuar, plotësuar por edhe lehtësuar nga disa citime në latinisht, nga disa situata që, pas kaq kohësh, autori gjykoi t’i përmirësonte. Kjo vepër, e konsideruar si një prej 10 romaneve më të mira të shekullit të kaluar, u ribotua përsëri dhe u mirëprit, si gjithmonë, në të gjitha gjuhët kryesore dhe sigurisht edhe në shqip.

Be the first to review “Emri i trendafilit – Umberto Eco”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Reviews

There are no reviews yet.

Vendor Information

  • Vendor: Serxhio
  • 4.00 4.00 rating from 2 reviews
Ndertuar nga Proweb.al

Menuja kryesore

Emri i trendafilit - Umberto Eco