10%

Ulje

Për Miss Belt

Ofertë me Kohë të Limituar

Skad: 25 Jan, 2022

Freskuese metalike EV-TF2 Crome

5,490 L

Sold By: ShoppingTV

Out of stock

  • Tensioni : 220-240V
  • Fuqia : 50W
  • Diametri : 40cm
  • Lartesia maksimale : 135cm

Lartësia e regjistrueshme : Po

Per te gjithe ata individ te cilet duan ajrin e fresket dhe relaksues.

 

Be the first to review “Freskuese metalike EV-TF2 Crome”

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Reviews

There are no reviews yet.

Vendor Information

  • 4.54 4.54 rating from 56 reviews

Menu

Freskuese metalike EV-TF2 Crome

5,490 L