10%

Ulje

Për Miss Belt

Ofertë me Kohë të Limituar

Skad: 25 Jan, 2022

Grirese elektrike

2,500 L

Sold By: ShoppingTV

Out of stock

Kodi: Gj – 222

  • Ju redukton kohe dhe eshte mjaft praktike.
  • Ushqimet nuk i humbasin vlerat ushqimore.
  • Mund te pergatisni shume lehte ushqimin e femijeve tuaj, per te gjitha ato nena te reja qe kane femije te vegjel.
  • Perfshin nje  tas rezerve.
  •  Me dy tehe depozite plastike te tejdukshme.
  • Gyp transparent ku futen te ndara ushqimet dhe shtyhen me ane te pistoni.
  • Dhurate 3-tasa plastike me kapak per ushqim .
  • Kapaciteti  i depozites 2l.
  • Lartesia e gypit afersisht 15cm.
Be the first to review “Grirese elektrike”

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Reviews

There are no reviews yet.

Vendor Information

  • 4.54 4.54 rating from 56 reviews

Menu

2,500 L