10%

Ulje

Për Miss Belt

Ofertë me Kohë të Limituar

Skad: 25 Jan, 2022

Karikues me wireless Samsung

2,500 L

Sold By: ShoppingTV

Out of stock

Kodi: T-297

♣Karikues me wireless Marka Samsung.

Per te gjithe telefonat qe perkrahin teknologjine wireless,
mjafon ta karikoni ndermjet fishes me pc tuaj dhe te vendosni telefonin mbi te.
⇒Κjo bëhet e mundur falë një shtrese të hollë magnetike,që krijon një fushë të vogël elektromagnetike dhe e shndërron në energji,për të furnizuar bateritë.
Shume praktike per ta marre kudo me vete dhe per ta karikuar telefonin tuaj pa patur nevoje per karikuesin e zakonshem.
·  Karimim i shpejte
·  10mins = 4hr perdorim
Be the first to review “Karikues me wireless Samsung”

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Reviews

There are no reviews yet.

Vendor Information

  • 4.54 4.54 rating from 56 reviews

Menu

Karikues me wireless Samsung

2,500 L