Description

4 ne 1 Ftohes – Ngrohes – Lageshtues – Pastrues ajri Elektra EA-005
Karakteristike e pajisjes eshte se kryn 4 funksione:
Ngrohje
Ftohes ajri
Lageshtues ajri
Pastrues ajri

Kapsaciteti i ujit 11 litra

Per procesin e ftohjes
Ne procesin e ftohjes pajisja eshte me tre nivele shpejtesie perkatesisht te ulet, mesatare dhe te larte.
Pajisja perdor ftohjen me uje ose me akull per ftohje me te fresket dhe me teknologjine e humidifikimit, mund te ule temperature e ventilatorit te ajrit dhe te rrise
lageshtine duke parandaluar tharjen e ajrit.
Pajisja mbulon 20 -25 m2 hapsire.
Per procesin e ngrohjes
Per te kaluar ne procesin e ngrohjes duhet qe niveli te jete me i larti, pasi 2 nivelet e uleta dhe e mesmja nuk jane funksionale per procesin e ngrohjes.
Fuqia ne ngrohje arrin nga 900 W deri ne 1800 W.
Rrota ne pjesen e poshtme qe ju japin mundesine ta levizni kudo ne ambientin tuaj.

0.0 Average Rating Rated (0 Reviews)

Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%

Be the first to review “Kondicioner Portativ 4n1 Elektra EA-005”

Your email address will not be published.

You have to login to add images.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Damiano 4.63 (8 Reviews)
  • Store Name: smart-shoppingtv
  • Address:
Visit Store
More Products