Liber, Vajzat Perëndesha 8 – Meduza Shpirtligë

550 

Sold By: ShoppingTV

In stock

Kodi: K65-16

Mbretëresha e Ligësisë…apo e keqkuptuar?

Meduza Gorgon pa dyshim që nuk është pjesë e grupit të personave të admiruar. Me gjarpërinj në kokë dhe një personalitet edhe më gjarpëror, askush në Akademinë e Malit Olimp nuk mburrej se ishte shok për kokë me të. Po thellë në zemër, Meduza dëshiron të përshtatet dhe mendon se zgjidhja e tërë problemeve të veta është pavdekësia, diçka që të gjithë shokët e klasës, bashkë me dy motrat e saj, e kanë. Varësja Pavdekësuese premton ta bëjë realitet këtë ëndërr. Po me çfarë çmimi?

Autore: Joan Holub / Suzanne Williams

 

 

 

 

 

Be the first to review “Liber, Vajzat Perëndesha 8 – Meduza Shpirtligë”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Reviews

There are no reviews yet.

Vendor Information

  • Vendor: ShoppingTV
  • 4.44 4.44 rating from 66 reviews
Ndertuar nga Proweb.al

Menuja kryesore

Liber, Vajzat Perëndesha 8 - Meduza Shpirtligë