Mikesha – Simone de Bauvoir (Koleksioni Lotus)

1,000 L

Sold By: Serxhio

In stock

Kodi: LB-76

Nr. faqesh: 444
Viti i botimit: 2015
Perktheu: Diana Culi

Categories: ,

Mikesha është romani i parë i Simone de Beauvoir-it, i botuar më 1943. Historia frymëzohet nga trekëndëshi dashuror i përbërë nga autorja, Jean-Paul Sartre dhe Olga Kosakiewicz. Ky është një nga ata librat e suksesshëm ku miti ka mbërritur më larg sesa rrëfimi në vetvete.

I prezantuar shpesh si roman i shkruar për tu hakmarrë ndaj gruas që pothuajse shkatërroi lidhjen e hapur të Beauvoir-it me Sartre-in, hamendësohet se ai përmban vetëm pasion dhe seks.

Në të vërtetë, libri paraqet një personazh kryesor të mbytur nga pikëpyetjet ekzistencialiste, që përpiqet të zbulojë kush është dhe çvend zë në këtë botë. Beauvoir-i shkruan në mënyrë fort shprehëse mbi natyrën njerëzore duke vënë gishtin në plagë falë përkujtimit të ndjenjave dhe mendimeve që mundohemi gjithmonë ti varrosim thellë brenda vetes.

Be the first to review “Mikesha – Simone de Bauvoir (Koleksioni Lotus)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Reviews

There are no reviews yet.

Vendor Information

  • Vendor: Serxhio
  • 4.44 4.44 rating from 9 reviews

Menuja kryesore

Mikesha - Simone de Bauvoir (Koleksioni Lotus)

1,000 L

Add to Cart