10%

Ulje

Për Miss Belt

Ofertë me Kohë të Limituar

Skad: 25 Jan, 2022

Pajisje per lyerje Point Paint

1,990 L

Sold By: ShoppingTV

Out of stock

Kodi: kk-133

Qese dhe gazeta gjate procesit te lyerjes se shtepise suaj?

Lyeni me Point and Paint,lyeni nje dhome te tere ne me pak se nje ore.

Me te nuk pikoni ne dysheme gjate lyerjes ,lyeni siperfaqet e lemuara dhe te ashpra.

Pajisjes mund ti montoni shkopin per te lyer siperfaqje te larta.

Perdorimi: Hedhim bojen ne ene dhe ngjyjeni point & paint.

Do vini re se mban 5 here me shume se  nje rul i zakonshem dhe 8 here me shume se nje furce.Nuk pikoni, lyeni tavanin rreth abazhureve ose ne hapesiren e tij,pjeset kendore,ose siperfaqjet rreth objekteve  ne mur.

Lyerje e njetrajtshme.Ja nje perdorues i Point&Paint.

Be the first to review “Pajisje per lyerje Point Paint”

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Reviews

There are no reviews yet.

Vendor Information

  • 4.54 4.54 rating from 56 reviews

Menu

Pajisje per lyerje Point Paint

Pajisje per lyerje Point Paint

1,990 L