Description

Touch me,smokers eshte pasta e duhur  per larje te dhembeve me mir se te nje Dentist.

I thjeshte ne perdorim.Mjaft i mire per heqje te njollave nga dhembet,mjafton nje minute per te lare shembet me te dhe nuk do keni asnje gjurme te nikotines se duhanit,shenjat e zverdhjes se dhembeve.

I shkelqyer per ti rikthyer bardhesine dhembeve tuaj,elementi +F (flouride) ndihmon ne fortesimin e  dhembeve tuaj,ndalon ne prishjen e tyre dhe kalbjen nga faktoret e jashtem.

0.0 Average Rating Rated (0 Reviews)

Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%

Be the first to review “Paste dhembe per duhanpiresit”

Your email address will not be published.

You have to login to add images.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ShoppingTV 4.70 (10 Reviews)
  • Address:
Visit Store
More Products