Seti Motivues BESTSELLER nga Mark Menson (-10% Ulje Shtator)

1,800 L2,000 L (-10%)

Sold By: Serxhio

In stock

Seti i famshem BESTSELLER nga Mark Menson, kete MUAJ me 10% ULJE!

Category:

OFERTA E FUNDJAVES ne “Shopping TV Bookstore”

Seti i famshem BESTSELLER nga Mark Menson, kete muaj, per gjithe shtatorin me 10% ULJE!

“Përmirësimi i jetës nuk varet nga aftësia jonë për të bërë limonadë nga limonët, por të mësojmë si të tresim më mirë limonët.”

ARTI I BRISHTE I NOT GIVING A F*CK
Qeniet njerëzore kanë të meta dhe kufizime – siç shkruan ai: “Jo të gjithë mund të jenë të jashtëzakonshëm; – në shoqërinë tonë ka fitues e humbës dhe pjesërisht, kjo nuk është as e drejtë dhe as faji yt”.
Manson na këshillon të mësojmë kufizimet tona dhe t’i pranojmë ato. Ai thotë se ky është burimi i vërtetë i forcës.
Kur përqafojmë frikën, fajet dhe pasiguritë tona – kur nuk u largohemi dhe nuk u shmangemi të vërtetave të dhimbshme, por përballemi me to – mund të gjejmë guximin dhe vetëbesimin, të cilat i kërkojmë me aq dëshpërim.

CDO GJE ESHTE F*UCKED
Manson e kthen vëmendjen nga defektet e pashmangshme të secilit prej nesh, te katastrofat e panumërta që po ndodhin në botën përreth. Ai analizon fenë, politikën, dhe mënyrat shqetësuese se si të dyja po i ngjasojnë njëra-tjetrës.
Ai flet për marrëdhënien tonë me paranë, argëtimin, internetin, dhe se si gjërat e mira me tepricë mund të na hanë të gjallë nga ana psikologjike. Ai kundërshton hapur përkufizimet tona të besimit, lumturisë, lirisë, dhe madje vetë shpresës.

Be the first to review “Seti Motivues BESTSELLER nga Mark Menson (-10% Ulje Shtator)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Reviews

There are no reviews yet.

Vendor Information

  • Vendor: Serxhio
  • 4.44 4.44 rating from 9 reviews

Menuja kryesore

Seti Motivues BESTSELLER nga Mark Menson (-10% Ulje Shtator)

1,800 L2,000 L (-10%)

Add to Cart