Shtrydhese Frutash First Austria FA-5206-3 1200W

10,990 L

Sold By: Serxhio

Out of stock

Kodi:K85-100

Shtrydhese frutash.

Marka: First Austria.

Model: FA-5206-3.

Motori i fuqishëm DC me fuqi 1200 W.

Vrima e mbushjes 80 mm qe merr nje kokerr fruti te plote.

5 nivele të ndryshme të shpejtësisë.

Ekran LED qe shfaq ne ekran nivelet e shpejtesise.

Performancë të lartë në një cilësi të lartë pjese çelik inox dhe një dizajn modern.

Shtrydhëse frutash e perimesh elektrike ka një mbrojtës te integruar nga mbinxehja.

Për një pastrim të këndshëm dhe të shpejtë, pjesët e lëvizshme janë të sigurta për pjatalarëse.

Me celësin e fuqise mund të rregulloni shpejtësinë e motorrit DC dhe përshtateni atë me ushqimin tuaj.

Për fruta të buta dhe perime me përmbajtje të lartë të ujit është një shpejtësi e vogël, me ushqime më të vështira, të tilla si karrota, është një vendosje më e lartë e shpejtësisë. S

hpejtësia e zgjedhur është qartësisht e lexueshme në ekranin LCD me numra blu.

Me kabllo të fuqisë shtesë prej 1.2 metrash, mund të arrini në mënyrë të përshtatshme një prizë të energjisë.

Karakteristikat:

 • Shtrydhëse frutash centrifugale me çelik inox me ekran
 • 1200 watts fuqi të lartë me japin edhe më shumë lëng
 • Kabllo 1.20 metra e gjatë
 • Mbrojtja nga mbinxehja.
 • 5 nivele shpejtësie me ekran në ekran LCD
 • 2 litra kontenierësh të jashtëm të lëvizshëm
 • Pjesë të sigurta për larjen e enëve, për pastrim të lehtë dhe të shpejtë
 • Këmbët e thithjes për një vend të sigurtë dhe të qëndrueshëm
 • I përshtatshëm për të gjitha llojet e frutave dhe perimeve
 • Shkarkimi i zhurmës më pak se 70 dB
 • Centrifuga me rrjete çelik inox.
Be the first to review “Shtrydhese Frutash First Austria FA-5206-3 1200W”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Reviews

There are no reviews yet.

Vendor Information

 • Vendor: Serxhio
 • 4.08 4.08 rating from 12 reviews

Menuja kryesore

Shtrydhese Frutash First Austria FA-5206-3 1200W

10,990 L