Tavoline portative Table – Mate II

2,490 L

Sold By: ShoppingTV

Out of stock

Kodi: kk-38

Tavoline portative Mate-II

Zgjidhja e shume problemeve…

Nje tavoline qe te gjithe e deshirojne pasi ze shume pak hapsire ne ambjentin tuaj si dhe eshte multifunksionale:

  • Lartesia e tavolines rregullohet ne 6 nivele,  min dhe max i lartesis 54 x 74 cm
  • Si dhe syprina e tavolines ka 3 kende apo pozicione dhe me permasa 60 x 40 cm
  • Material plastike e forte dhe kembet e tavoline hekur.
  • E lehte per tu montuar dhe palosur.
  • Pesha maksimale qe mban eshte  20 kg.
  • Pastrohet me lehtesi.

Tavolina mund te perdoret per:

Studim- lexim-per te shkruajtur, vizatuar, per te ngrene, si tabaka sherbyese, tavoline per laptop etj..

Be the first to review “Tavoline portative Table – Mate II”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Reviews

There are no reviews yet.

Vendor Information

  • Vendor: ShoppingTV
  • 4.52 4.52 rating from 54 reviews

Menuja kryesore

Tavoline portative Table - Mate II

2,490 L