Xhim Kopsa dhe Lukas-makinisti – Michael Ende

800 L

Sold By: Serxhio

In stock

Kodi: LB-413

Categories: ,

Në këtë libër do të gjeni aventurat e këndshme të Xhim Kopsës dhe Lukas-makinistit me gjigantët e rremë, gjysmëkuçedrat dhe shumë qenie të tjera të jashtëzakonshme.

Be the first to review “Xhim Kopsa dhe Lukas-makinisti – Michael Ende”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Reviews

There are no reviews yet.

Vendor Information

  • Vendor: Serxhio
  • 4.08 4.08 rating from 12 reviews

Menuja kryesore

Xhim Kopsa dhe Lukas-makinisti - Michael Ende