Xhim Kopsa dhe Trembëdhjetë të tërbuarit – Michael Ende

800 L

Sold By: ShoppingTV

in stock

Kodi: LB-414

Categories: ,

Ky është libri i dytë i aventurave të Xhim Kopsës dhe Lukas-makinistit, për të cilët asnjë mal nuk është shumë i lartë, asnjë mur i pakalueshëm, asnjë rrugë tepër e gjatë, kur bëhet fjalë për të arritur qëllimet që i kanë vënë vetes.

Be the first to review “Xhim Kopsa dhe Trembëdhjetë të tërbuarit – Michael Ende”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Reviews

There are no reviews yet.

Vendor Information

  • Store Name: ShoppingTV
  • Vendor: ShoppingTV
  • Address:
  • 4.14 4.14 rating from 44 reviews

Menu

Xhim Kopsa dhe Trembëdhjetë të tërbuarit - Michael Ende