KATEGORITE

Vemendje, ju ofrojme zgjidhje per problemin e kembeve…

 1. Produkt natyral për këmbët e shendetshme me veprim  antimykotik, antibacterial dhe antiseptik. Përbëresit aktiv luftojnë aromen e keqe të këmbëve; sigurojnë rehati dhe ndjesi freskie.Përmbatja – vajore përmireson higjenen e këmbëve dhe mbron ndaj infeksioneve mykotike. Rekomandohet për parandalimin e tharjes dhe plasaritjes së lëkurës së këmbëve.

  Paketimi: 20 ml

  Përbërsit: Acid borik, gjethe salvia, gjethe mente, caj peme, farat e pishës me përmbajtja vajore.

  Përdorimi:

  Rekomandohet të përdoret të pakten 2 herë në ditë (mëngjes dhe darkë) pas pastrimit të këmbëve.

  Aplikohet të pakten 2 spray në lëkuren e këmbëve dhe midis gishtave.

  Mund të përdoret direct edhe në këpucë ose atlete për aromatizimin e tyre.

  Rekomandohet për:

  1. Sportistë
  2. Udhëtarë
  3. Drejtuesit e automjeteve
  4. Përsona që mbajnë veshur këpucë me orare të gjata
  5. Përsona të cilëve u djersijnë shumë këmbët
  6. Përsona me lëkure të këmbëve të tharë ose me plasaritje
  7. Përsona që vuajnë nga diabeti për parandalimin e infeksioneve mykotike
  8. Përsonat që frekuentojnë pishina ose SPA për parandalimin e infeksioneve ngjitëse mykotike

About the Author

info@shoppingtv.al

Related Post

Submit a Review

Display Name

Email-i

Title

Message