Rreth Nesh

Nr 1 për Blerjet ONLINE dhe TV.
SHOPPING TV është i pari dhe i vetmi televizion në Shqipëri që transmeton 24 orë në Digital dhe në Analog shitje televizive dhe online. Kemi shitjet, qarkullimin dhe shpërndarjen më të madhe të pakove që ka një kompani në Shqipëri dhe Kosove. Prej vitesh jemi cilësuar nga klientët si kompania lider në këtë treg dhe synimi është të jemi nr 1 në të gjithë rajonin.

“Pse kemi çmimet më të mira ?”
Mijëra produkte që shtohen dhe rifreskohen çdo ditë jemi kompania që ju sjellim çmimet më të mira.
Duke shmangur kostot e dyqaneve fizike ne kemi mbajtur çmimet më të ulëta në treg.
Kryesisht këto janë çmimet e shumicës edhe në magazina.

Ne importojmë direkt nga 100 distributorë të rëndësishëm në botë.

Historia.

Shopping Tv filloi si një iniciative e themeluesit tonë Dr. Rrezart Lahi i cili pas rreth 15 vitesh në shitje dhe televizion mendoi të bashkojë ekranin me shitjen. Viti i parë ishte mjaft i vështirë dhe u deshën mbi 10 muaj që kompania të dilte nga humbja. Gradualisht duke fituar eksperiencën e një fushe të re dhe duke qëndruar korrekt me klientët shitjet u shtuan duke fituar betejen më të madhe – besimin e klientëve se mund të blihet edhe nga ekrani.

Pas vitit të parë në kompani u afruan edhe invesitorë të tjerë dhe u ndërtua sektori Online ku me zyrat e reja dhe shtimin e stafit gjithçka u bë më profesionale. Përveç studiove televizive, montazhierëve, grafistëve, regjisorëve dhe menaxherëve të produkteve prezantuesve, stafi u rrit edhe me IT, fotografë, modele si dhe u zhvillua sektori i financës.

Në 2016 drejtuesit lidhin kontrata ekskluzive me kompani të ndryshme në Kosovë, Shqipëri dhe kudo në botë për shitjen e produkteve të tyre përmes Shopping TV dhe hapësirës së saj online duke zhvilluar ndër portalet e para serioze të shitjeve online.

Kompani si NEPTUN, Go Tech, Vodafone, Iute Credit, Union Bank, Fashion Group, Electronics etj zgjodhën si partner Shopping Tv në këtë sektor.

Sot në 2019 SHOPPING TV është pjesë e një grupi investitoresh HOLLAND INVEST që kanë në portofolin e tyre kompani të ndryshme online, shërbimesh, shitje me pakicë dhe shumicë, ndërtim, elektroshtepiake, kancelari, veshje etj.

Si pasojë e çdo blerjeje ne arrijmë të mbajmë në punë rreth 55 punonjës dhe shpesh dhurojmë produkte tek fëmijët jetimë si mënyrë për ti thënë shoqërisë sonë ” Faleminderit”. E dijmë që kjo është shumë pak por duke ndihmuar njerëzit në nevojë besojmë se edhe ne punojmë me më tepër dëshirë duke e ditur që një pjesë e suksesit të punës sonë sjell lumturi tek shumë njerëz.

Faleminderit që blini në SHOPPING TV