Description

Izoluesi i zi do jete zgjidhja e problemit te izolimit te shtepise suaj.

Praktik,pa pasur nevoje per punetor ne vendosjen e tij kete mund ta beni vet ju.

I papershkueshem nga uji, kryesisht vendoset ne siperfaqe te erreta,materiali i saj eshte prej gome.

Ju do te lyeni siperfaqen dhe pas nje kohe fare te shkurter kthehet ne formen e nje gome plastike e cila izolon vendin qe ju duhet ta bllokoni.

Zgjidhja ne duart tuaja pa pasur nevojen e askujt!

Me dy ngjyra te bardhe dhe te zeze

0.0 Average Rating Rated (0 Reviews)

Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%

Be the first to review “Izolues Abro Rubber Sealer”

Your email address will not be published.

You have to login to add images.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Damiano 4.63 (8 Reviews)
  • Store Name: smart-shoppingtv
  • Address:
Visit Store
More Products