Description

Pajisja e integruar e mbrojtjes nga mbingarkesa aktuale nga qarku i shkurtër.

Përdorni pajisje elektronike superiore për të siguruar funksionim të qëndrueshëm.

Kompjuteri njeh dhe instalon automatikisht, nuk nevojitet asnjë drejtues, plug and play, plug and output.

Mbështetje: windows95/98/ME/2000/XP/Vista, Mac 8.6 ose më vonë.

Me dritat LED, statusi i punës është intuitiv dhe i dukshëm.

Pamje e bukur, e hollë, e lehtë për t’u përdorur.

 

0.0 Average Rating Rated (0 Reviews)

Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%

Be the first to review “Adaptor Usb 7n1 Speed Hub”

Your email address will not be published.

You have to login to add images.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ShoppingTV 4.73 (11 Reviews)
  • Address:
Visit Store
More Products