Description

Skara prej grille me qymyrgur eshte ideale per te konsumuar nje ushqim te shijshem me familjen tuaj apo te afermit jashte ne natyre apo edhe ne kopshtin e shtepise suaj. Ajo ka nje model klasik shume te persosur per t’u levizur lirisht pa ju munduar aspak.
Barbecue mburret me qëndrueshmëri të shkëlqyer dhe trashësi materiali. Falë rrotave të saj, Barbecue është jashtëzakonisht e lëvizshme dhe mund të trajtohet nga një person. Diametri i sipërfaqes së pjekjes prej 56 cm lejon përgatitjen e vakteve për një grup më të madh njerëzish. Barbecue ka një tavëll që hiqet lehtë, gjë që përmirëson komoditetin e përgjithshëm të funksionimit dhe më pas pastrimit të saj.

0.0 Average Rating Rated (0 Reviews)

Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%

Be the first to review “Barbecue Deluxe Antony Worrall Thompson”

Your email address will not be published.

You have to login to add images.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ShoppingTV-pm1No ratings found yet!
  • Address:
Visit Store
More Products