Description

Blender me dorë: Blender dore e shkurtër Sistemi 7-në-1Multi me teh çeliku pa ngjyrë 4D është një kombinim i risive për të krijuar sistemin më të mirë të përzierjes për të gjitha recetat tuaja të preferuara.
MË SHUMË FUQI: Ofron 500 W fuqi për përzierjen më efektive dhe më të kontrollueshme me prekjen e një butoni. Një shpejtësi më e madhe pulsi lejon më shumë kontroll.
ERGONOMIKA: Dalja qendrore e kabllit të sipërm dhe ergonomia e re e përcaktuar mirë e bëjnë trajtimin një përvojë të thjeshtë dhe komode. I përshtatshëm për porcione të madhësisë së të gjithë familjes.
INOVACIONI: Gota e kalibruar 175 mm dhe brinjët e vendosura posaçërisht prishin rrjedhën e përbërësve të ushqimit duke shtyrë tehet e një përzierjeje të lëngshme.
Pjatalarëse: pjesë të sigurta për larje enësh për pastrim të shpejtë dhe të lehtë.

0.0 Average Rating Rated (0 Reviews)

Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%

Be the first to review “Blender Dore Set 7 ne 1| DSP”

Your email address will not be published.

You have to login to add images.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ShoppingTV-pm1No ratings found yet!
  • Address:
Visit Store
More Products