Description

Fuqia: 1000W
Kapaciteti: 6.0L
17 programe te gatshme gatimi
Tenxhere e brendshme e veshur me shtrese jongjitese FDA
Ekran LED, butona me shtypje dhe celes me rrotullim
Funksion i kujtesës kur fiket
Kapak i lehtë për pastrim
Njëmbëdhjetë elemente sigurie për të garantuar besueshmërinë
Çelësi i sigurisë së kapakut: nuk punon nëse kapaku nuk është siguruar siç duhet në vendin e vetë
Butoni i sigurisë së kapakut të patentuar: Vetëm shtypni butonin që kapaku mund të hapet
Veshje e jashtme inoksi SUS410

LLOJET E PROGRAMEVE: RICE, SOUP, EGGS, MEAT/STEW, BEAN/CHILI, POULTRY, MULTI GRAIN, BEEF, STEAM, PORRIDGE, PORK;RIBS, DESSERT, RISOTTO, VEGETABLES, YOGURT, SLOW COOK, SAUTE

0.0 Average Rating Rated (0 Reviews)

Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%

Be the first to review “Multicooker DSP Premium 17n1 Touch Screen 6L”

Your email address will not be published.

You have to login to add images.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Damiano 4.63 (8 Reviews)
  • Store Name: smart-shoppingtv
  • Address:
Visit Store
More Products