10%

Ulje

Për Miss Belt

Ofertë me Kohë të Limituar

Skad: 25 Jan, 2022

Doreze ndihmuese Helping Handle

490 L

Sold By: ShoppingTV

Out of stock

Kodi: GJ-274

Doreza ndihmuese ju vjen ne ndihme menjehere dhe ne menyre te sigurt.

Ngjitet lehtesisht nepermjet butonave ne cdo siperfaqe pa e demtuar ate.

Zhvendoset lehtesisht ose ripozicionohet kudo ne cdo cep.

Ju ndihmon ne hyrje apo dalje nga kabina e dushit,ne zhvendosje objektesh,levizje te tyre,ngritje.

Be the first to review “Doreze ndihmuese Helping Handle”

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Reviews

There are no reviews yet.

Vendor Information

  • 4.54 4.54 rating from 56 reviews

Menu

Doreze ndihmuese Helping Handle

Doreze ndihmuese Helping Handle

490 L