Drite Emergjence

1,690 L

Sold By: ShoppingTV

in stock

Kodi: k86-180

Llambë praktike trekëndëshe me shumë përdorime.

1-Karakteristika e pare: Perdorimi si nje sinjalistike rrugore. Trekendesh me drite te kuqe per te sinjalizuar se keni probleme me makinen. 3 opsione ndezjeje: te qendroje e ndezur gjate gjithe kohes, Flash ose e ndezur Flash.

2-Karakteristika e dyte: Perdorimi si elektrik dore. Fokusi qendror është një LED COB me 2 nivele ndriçimi të dritës së bardhë që gjithashtu mund të ndryshohet me një buton të vetëm.

3-Karakteristike e trete: Mund ta karikoni me une te USB dhe energjise elektrike. Por mund ta perdorni si drite me panel diellor pa harxhur energji elektrike kur dielli eshte i prenishem.

4-Karakteristike e katert:Perdoreni ate si nje POWER BANK, karikoni telefonin, ipadin tuaj pa u shqetesuar fare. Ka bateri me kapacitet prej 3000 mAh.

Perdorimi: Shtypni butonin On / Off për të aktivizuar dritën.

1. Shtypja e parë ndez LED-në qendrore me intensitet të fortë.

2. Shtypja e dytë ndryshon intensitetin e fortë në intensitetin e ulët të LED qendror.

3. Shtypja e tretë çaktivizon dritën qendrore dhe në të njëjtën kohë aktivizon Dritën e Kuqe trekëndëshe në MODE FIKSUAR.

4. Shtypja e katërt ndryshon në FLASH MODE.

5 Shtypja e pestë ndryshon në FLASH PAUSED MODE.

6. Shtypi i gjashtë fik pajisjet.

Be the first to review “Drite Emergjence”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Reviews

There are no reviews yet.

Vendor Information

  • Store Name: ShoppingTV
  • Vendor: ShoppingTV
  • Address:
  • 4.14 4.14 rating from 44 reviews

Menu