Eleminues Mushkonjash

2,390 L

Sold By: ShoppingTV

Out of stock

Kodi:K139-16

Materiali Aliazh alumini

Furnizim me energji elektrike 220V

Fuqia 12 W

Frekuenca 50Hz

Telat e tretë e linjës së tretë duhet të jetë e instaluar siç duhet.

Pajisja duhet te vendoset në një lartësi prej 1.5 metra deri në 2 metra qe mund të arrijë më mirë per të kapur efektin.

Permasat : 390 x 92 x 275 mm.

Mos prekni rrjetin elektrik me dorë ose me materiale përçuese elektrike

Mos harroni të shkëputni burimin elektrik para se të ndryshoni llambën elektrike dhe kur e pastroni.

Ju lutemi të fikni vrasësin kur të dilni

Lagështia mund të dëmtojë dhe të shkurtojë këtë pajisje elektronike.


Be the first to review “Eleminues Mushkonjash”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Reviews

There are no reviews yet.

Vendor Information

  • Store Name: ShoppingTV
  • Vendor: ShoppingTV
  • Address:
  • 4.10 4.10 rating from 42 reviews

Menu

2,390 L