Description

Lëreni ushqimin në secilën shtresë të thahet në mënyrë të barabartë dhe pas tharjes të ftohet, në mënyrë që ushqimi të mos humbasë vlerat ushqyese.
Funksioni i pastrimit Funksioni special i pastrimit, pastrohet pasi mishi është tharë në ajër, në mënyrë që ushqimi të jetë më i shijshëm pa erë.
Me llambën e sobës Vëzhgoni me lehtësi gjendjen e ushqimit, kontrolloni lehtë shkallën e tharjes së ushqimit, ndërsa kënaqni kureshtjen tuaj.
Ftohja e ajrit Pas tharjes, mund ta fryni ushqimin të ftohtë duke shtypur butonin për ta mbajtur ushqimin krokant, në mënyrë që të siguroheni që lëndët ushqyese në ushqim të mos humbasin.

0.0 Average Rating Rated (0 Reviews)

Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%

Be the first to review “Furre Elektrike Sonifer, SF-4011”

Your email address will not be published.

You have to login to add images.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ShoppingTV-pm1No ratings found yet!
  • Address:
Visit Store
More Products