Description

Gjurmuesi i automjeteve GPS WeTrack2 është prodhuar për të plotësuar nevojat e elektromobilave dhe motoçikletave. Ai është i pajisur me dizajn qarku elektrik shumë të besueshëm dhe përputhet me standardin e industrisë elektronike, duke ofruar funksione të tilla si SOS, ndërprerje karburanti, ndërprerje të energjisë elektrike,  paralajmërim mbi shpejtësinë, ngarkim historik të të dhënave, në rrethana të ndryshme.

Lista e veçorive
I vogel ne permasa
Zbulimi i ACC
Pozicionimi dhe gjurmimi në kohë reale
Arm/Çarmatos
Alarmi i dridhjeve
Ndërprerja e energjisë në distancë
Hyrja e diapazonit të gjerë të tensionit
Tre tregues LED: GPS- Blu; GSM- E gjelbër; Fuqia- E kuqe
Fuqia/ACC/Tele-prerje
Alarmi i baterisë së ulët
Kontrolloni vendndodhjen përmes platformës

Gjurmuesi GPS mund të punohet në natyrë.
1. Ju lutemi sigurohuni që karta SIM GSM (rrjeti 2G GSM ose rrjeti 2G GSM i përputhshëm) mbështet kryerjen e telefonatave, dërgimin e mesazheve, rrjetin GPRS.
2. Ju lutemi sigurohuni që karta SIM GSM të ketë bilanc të mjaftueshëm.
3. Ju lutemi sigurohuni që karta GSM të ketë hapur shfaqjet e thirrjeve dhe të ketë çaktivizuar transferimin e telefonatave.
4. Ju lutemi, futni saktë kartën e telefonit GSM. Anuloni kodin PIN
5. Mos e montoni dhe çmontoni pajisjen sipas dëshirës

0.0 Average Rating Rated (0 Reviews)

Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%

Be the first to review “Gjurmues Automjetesh GPS WeTrack2”

Your email address will not be published.

You have to login to add images.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ShoppingTV-pm1No ratings found yet!
  • Address:
Visit Store
More Products