Description

Grilë portative e zezë, elegante, rezistente ndaj tymit
Paloset lehtësisht dhe merret me vete kudo që të shkoni.
Grila është produkt i gjelbër dhe miqësor ndaj mjedisit
Përdoret si ngrohës i brendshëm ashtu edhe si grilë e jashtme
Shfryrjet me shumë drejtime lejojnë që temperatura të rritet me shpejtësi

0.0 Average Rating Rated (0 Reviews)

Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%

Be the first to review “Grillë me qymyr Japoneze”

Your email address will not be published.

You have to login to add images.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ShoppingTV-pm1No ratings found yet!
  • Address:
Visit Store
More Products