Description

HEKURI ME AVULL I UDHETIMIT – Ky hekur udhëtimi kompakt 1000W është i lehtë  dhe përmban një dorezë plotësisht të palosshme që e bën të përsosur për t’u futur në çanta dhe valixhe për udhëtime pune dhe pushime.

FUNKSIONON NË TË GJITHË BOTËN – Hekuri i udhëtimit ka përmasa 19cm x 21cm (H x W) dhe përmban një funksion të dyfishtë të tensionit që ju lejon lehtësisht të kaloni midis 110V në 120V, ose 220V në 240V, duke u siguruar që do të funksionojë kudo që të jeni në botë.

PLLAKE JO NGJITESE – Ky hekur përmban një pllakë jo ngjitëse që ofron një përvojë të qetë hekurosjeje dhe përmban një rezervuar uji 50 ml që do të japë deri në 0,8 g avull me çdo shtypje të butonit të avullit.

TEMPERATURA E RREGULLSHME – Çelësi i temperaturës që qëndron në trupin e hekurit do t’ju lejojë të vendosni temperaturën perfekte në mënyrë që të zgjidhni rrudhat e çfarëdo lloji veshjeje që jeni duke hekurosur.

 

0.0 Average Rating Rated (0 Reviews)

Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%

Be the first to review “Hekur Rrobash Udhëtimi DSP”

Your email address will not be published.

You have to login to add images.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ShoppingTV 4.73 (11 Reviews)
  • Address:
Visit Store
More Products