Description

Hekur vertikal Lexical LGR-1202 Garment Steamer eshte nje pajisje shtepiake revolucionare ideale per te gjitha llojet e veshjeve, perfshire perdet dhe tapicerite.

Ka nje dizajn kompakt dhe nje doreze ergonomike.

Eshte i afte te leshoje avull te fuqishem qe heq butesisht por ne menyre efektive rrudhat dhe palosjet.

Ky hekur me avull i lehte per t’u perdorur eshte jashtezakonisht i bute per te gjitha pelhurat,i gatshem per te hekurosur rrobat tuaja ne menyre te persosur ne pak minuta.

Perveç hekurosjes, kjo pajisje heq aromat dhe dezinfekton rrobat tuaja.

Kordoni i integruar ju jep liri te bollshme per perdorim te rehatshem.

Dizajni kompakt i hekurit e ben te lehte ruajtjen kudo pa zene shume hapesire.

0.0 Average Rating Rated (0 Reviews)

Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%

Be the first to review “Hekur Vertikal Lexical LGR-1202”

Your email address will not be published.

You have to login to add images.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ShoppingTV 4.73 (11 Reviews)
  • Address:
Visit Store
More Products