Description

Karrige ushqimi Mini plus – Cam

  • Mbeshtetesja e shpines dhe e kembeve e rregullueshme ne 3-pozicione.
  • Tabaka e gjere dhe e rregullueshme.
  • Mbulese e bute dhe e lehet per tu pastruar.
  • Rripat e sigurimit mbeshtet ne 5-pika.
  • E shoqeruar me shport.

Permasat:

  • E hapur : L 62,5 – W 83 – H 111 cm
  • E mbyllur : L 62,5 – W 23 – H 99 cm

0.0 Average Rating Rated (0 Reviews)

Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%

Be the first to review “Karrige ushqimi Mini plus – Cam”

Your email address will not be published.

You have to login to add images.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Damiano 4.63 (8 Reviews)
  • Store Name: smart-shoppingtv
  • Address:
Visit Store
More Products