Description

Karroce 2ne 1 set Mikelino.

Set perfshine:

 • Karroce

Me tre nivele te ndryshme:

1- I shtrire, ( portobebe )

2-Gjysem i shtrire.

3- Ndejtese.

 • Kosh ( sexholino ) e pershtatshme per femije deri ne 18 muajsh.
 • Plus cante me rrip te gjate qe mund ta vendos ne sup ose fal kopsave vendoset edhe ne  karroce.

 

 • Skelet eshte material  alumini dhe eshte i pershtatshem qe ne te te vendoset karroca ( koshi ) dhe sexholinoja
 • Goma qe rrotullohen 360 grade te pershtatshme per cdo lloje terreni sidhe frena ne gomat e pasme.
 • E paisur me amortizator.
 • E lehte per tu mbyllur dhe e vogel pasi mbyllet.
 • Mbulese kembesh per karrocen dhe sexholinos
 • Tenda me disa pozicione te ndryshme dhe  material astar brenda.
 • Shporte e madhe shopping
 • Doreze me disa pozicione levizje dhe me veshje lekure qe edhe mund te hiqet.
 • Material i plote dhe dizenje fantastik.
 • Fal material te saj super cilesore krijon komoditet per femijen tuaj.

 

0.0 Average Rating Rated (0 Reviews)

Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%

Be the first to review “Karroce 2ne 1 set Mikelino”

Your email address will not be published.

You have to login to add images.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

shoppadmin 4.25 (12 Reviews)
 • Store Name: ShoppingTV
 • Address:
Visit Store
More Products