Description

Udhëtoni pa shqetësime!

Fryni gomat e automjetit tuaj   në çdo kohë dhe kudo me kompresorin portativ të ajrit Xiaomi Mi!

Kompresori portativ i ajrit Xiaomi Mi përmban një sensor dixhital presioni që mat automatikisht presionin gjatë pompimit dhe e shfaq atë në ekranin LED.

Është i pajisur me elektrik dore për fryrje emergjente gjatë natës.

Pompën portative të ajrit Xiaomi Mi mund ta përdorni për biçikleta, makina, motoçikleta, topa, dyshekë, etj.

0.0 Average Rating Rated (0 Reviews)

Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%

Be the first to review “Kompresor Portativ Xiaomi”

Your email address will not be published.

You have to login to add images.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ShoppingTV 4.73 (11 Reviews)
  • Address:
Visit Store
More Products