10%

Ulje

Për Miss Belt

Ofertë me Kohë të Limituar

Skad: 25 Jan, 2022

Kreheri Elektrik Hot-906

1,990 L

Sold By: ShoppingTV

Out of stock

Kodi; K151-54

Krehesi Elektrik qe ju drejton floket shume shpejte.

Hiqni Pjastren dhe merrni kete kreher me pllake qeramike – Jonizuese dhe me ekran LED.

Drejton llojet e ndryshme të flokëve duke i dhënë shkëlqim dhe një pamje tërheqëse.

Udhezim: per ta ndezur mbajeni butonin On per pak sekonda shtypur derisa te ndizet ekrani LCD

Temperatura maksimale:230 grade

Temperatura minimale:80 grade

Be the first to review “Kreheri Elektrik Hot-906”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Reviews

There are no reviews yet.

Vendor Information

  • Store Name: ShoppingTV
  • Vendor: ShoppingTV
  • Address:
  • 4.07 4.07 rating from 41 reviews

Menu

Kreheri Elektrik Hot-906

1,990 L