Description

Kieslect Wireless KIEGM 100 pjesë e grupit XIAOMI  është krijuar për PlayStation, X-Box dhe PC.

Shijoni një përvojë lojërash në kohë reale duke ndjerë nivel të lartë reagimesh si goditje,përplasje dhe shpërthim ne lojrat me luftë.

Prekja e qetë dhe harku i dorezës që i përshtatet kyçit të dorës sjellin një përvojë të gjatë dhe të rehatshme të lojës.

 

0.0 Average Rating Rated (0 Reviews)

Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%

Be the first to review “Leve PC/PS3/PS4/X-BOX Wireless Kieslect”

Your email address will not be published.

You have to login to add images.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ShoppingTV 4.73 (11 Reviews)
  • Address:
Visit Store
More Products