Description

Llambat LED me energji diellore grumbullojnë dhe ruajnë energji të pastër gjatë ditës për të lejuar mbi 10 orë energji ndriçimi gjatë natës.
Montim  i lehtë – lidhni kunjat e përfshira dhe montoni Disk Lights në tokë.

Kunji me katër kënde ruan stabilitetin dhe eliminon zhvendosjen aksidentale të produktit p.sh. gjatë kositjes së tokës ose kur kafshët shtëpiake dhe fëmijët luajnë përreth.
Dritat e diskut mund të fiken manualisht duke klikuar butonin e çelësit që ndodhet në pjesën e poshtme të produktit.
Dizajni rezistent ndaj lagështirës siguron që dritat e diskut të mbeten të paprekura edhe pas një shiu të fortë. Produkti ynë gjithashtu nuk përdor energji elektrike – një bonus shtesë për sa i përket sigurisë dhe efikasitetit të kostos.
Ndërtim i qëndrueshëm për përdorim afatgjatë. Shtresë metalike është rezistente ndaj ndryshkut, e lehtë dhe e qëndrueshme.

0.0 Average Rating Rated (0 Reviews)

Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%

Be the first to review “Llamb LED me Energji Diellore”

Your email address will not be published.

You have to login to add images.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ShoppingTV-pm1No ratings found yet!
  • Address:
Visit Store
More Products