Description

Stop për insektet të bezdisshëm! Rrjeti i pengon ata të hyjnë në flokët magnetike përgjatë perdes. Nëse duart tuaja janë të zëna, perdja me mbylljen magnetike do të mbyllet automatikisht pas jush.

Kurseni para dhe mbrojeni veten nga mushkonjat. Pas përfundimit të sezonit, ju lehtë mund të mbivendoseni ose ruani atë deri në atë të ardhshme.

E përshtatshëme për dyert e vetme, dyert rrëshqitëse – për pothuajse të gjitha llojet e dyerve!

E përkryer për kafshët shtëpiake – nuk keni më nevojë të ngriheni dhe të hapni dhe të mbyllni manar tuaj çdo herë

Trajtimi më i mirë kundër mushkonjave dhe të gjitha llojet e insekteve të tjera!

Përmasat: 208 x 96 cm

Numri i kyçeve magnetike: 18

0.0 Average Rating Rated (0 Reviews)

Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%

Be the first to review “Magic Mesh – Perde Magnetike Kundër Insekteve për Dyer”

Your email address will not be published.

You have to login to add images.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Damiano 4.63 (8 Reviews)
  • Store Name: smart-shoppingtv
  • Address:
Visit Store
More Products