Description

MP3 Player M9 është pajisja multifunksionale me Wi-Fi për makinën tuaj.

Dëgjoni muzikë me kualitet të lartë.
Pajisja inovative që ju lejon të transmetoni skedarë muzikorë në formatin MP3 nga një valë radio FM. Konvertimi ndodh fare thjesht me cdo frekuencë të radiove. Mjafton që në MP3 të ketë një USB që përmban skedarë muzikore MP3, pas kësaj duhet të akordoni transmetuesin FM dhe radion e makinës në të njëjtën frekuencë.

Avantazhi tjetër është pajisja me dy porta USB, ju mund të karikoni edhe telefonin tuaj në një portë ndërkohë që në tjetrën vendosi USB duke dëgjuar muzikë.

MP3 suporton edhe lidhjen me bluetooth, mund të bëni lidhjen me telefonin apo tabletin tuaj.
Mund të lidhni dy telefona në të njëjtën kohë, ndërkohë që nga njëri telefon dëgjoni muzikë tjetri mund të përdorët për telefona.

M9 në cdo moment ju suporton me dy shërbime në të njëjtën kohë, zgjidheni ju se cilat dëshironi.

0.0 Average Rating Rated (0 Reviews)

Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%

Be the first to review “MP3 Player M9 per Makina”

Your email address will not be published.

You have to login to add images.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ShoppingTV 4.73 (11 Reviews)
  • Address:
Visit Store
More Products