Description

Enët e gatimit mund të jenë jashtëzakonisht të vështira për t’u ruajtur, me grupin tipik të tavave, kapakëve dhe tepsisë për pjekje të formave dhe madhësive të ndryshme që të gjitha garojnë për hapësirë.

Ky organizues i dobishëm ndihmon për të qetësuar nga kaosi duke siguruar një raft të rregullueshëm që mund të përshtatet me një shumëllojshmëri të gjerë artikujsh të vështirë.

Gjatësia e tij mund të zgjerohet nga 30,5 cm në 56 cm dhe vjen me një seri ndarësësh tela rezistente ndaj gërvishtjeve që mund të futen kudo përgjatë gjatësisë së tij, duke siguruar mbështetje dhe akses të lehtë për çdo artikull.

Ideale për sirtarë ose dollapë, është zgjidhja perfekte e organizimit për enët e mëdha të gatimit.

Udhëzimet e montimit:

  1. Tërhiqeni bazën në gjerësinë e dëshiruar.
  2. Shtyjeni njërin skaj të ndarësit të telit në fole.
  3. Shtypni telin derisa skaji tjetër të futet në folenë përballë.
  4. Rregulloni pozicionin e ndarësve të telave sipas nevojës.

 

0.0 Average Rating Rated (0 Reviews)

Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%

Be the first to review “Organizues Enë Kuzhine”

Your email address will not be published.

You have to login to add images.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ShoppingTV 4.73 (11 Reviews)
  • Address:
Visit Store
More Products