Description

Kurseni energji dhe efikasitet.
Ju lehtë mund t’i lidhni bimët tuaja pa u lodhur dhe ne nje menyre shume te shpejte.
Kjo makinë lidhëse kasetë me rrip plastik si material lidhës dhe gjilpëra qepëse për të rregulluar rripin.
Fermerët mund ta përdorin atë vetëm me një dorë.
Kjo lidhese bimesh përdoret për lidhjen e llojeve të ndryshme të bimëve si rrushi, domatet, kastravecat, specat, lulet dhe degët e bimëve.
I lehtë për t’u përdorur dhe i përshtatshëm për t’u mbajtur, punon me efikasitet të lartë.
Hapi i parë: shtrydhni pak dorezat, grepa e mprehtë do ta nxjerrë shiritin nga mbrojtësi që mban shiritin, më pas shiriti është në pozicionin për t’u mbështjellë.
Hapi i dytë: shtyjeni pak shiritin kundër kërcellit të bimës dhe shkopin mbështetës për t’u mbështjellë rreth tyre, shtrydhni dorezën deri në fund dhe më pas përfundoni.

0.0 Average Rating Rated (0 Reviews)

Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%

Be the first to review “Paisje për Lidhjen e Bimëve”

Your email address will not be published.

You have to login to add images.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ShoppingTV 4.73 (11 Reviews)
  • Address:
Visit Store
More Products