Description

Pjaster profesional Sokany HS-968 me ekran LED qe tregon temperaturen aktuale dhe me touch qe percakton ate.

Temperatura varion nga 155 grade deri ne 230 grade.

Pllaka qeramike shume cilesore qe nuk demtojne floket.

Butona on/off per fikje dhe ndezje.

Gjithashtu ka dhe nje button “lock” per ta hapur ose mbyllur pllakat.

Ngrohet shume shpejt.

Kordon i rrotullueshem 360 grad .

0.0 Average Rating Rated (0 Reviews)

Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%

Be the first to review “Pjaster Sokany HS-968”

Your email address will not be published.

You have to login to add images.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ShoppingTV 4.73 (11 Reviews)
  • Address:
Visit Store
More Products