Description

Pompë për fryrjen e gomave të makinave  portativ 12 V.  Mund të funksionojë duke përdorur prizën e çakmakut të makinës 12 V.Mund të funksionojë me kapëse të drejtpërdrejta të baterisë
Matës presioni i integruar. Burim i përshtatshëm i prizës së çakmakut 12 V që do të thotë se mund të fryni gomat tuaja në rrugë.
Automatizimi dhe Performanca e Shpejtë. Rrjedha maksimale e tij e ajrit është 35 L/min. Vendosni presionin e kërkuar, fryni plotësisht secilën rrotë brenda 2 minutash shumë shpejt dhe fiket automatikisht kur arrihet psi e vendosur.
Bërë nga metali dhe goma me cilësi të lartë dhe  të qëndrueshme.
E lehtë dhe e lëvizshme. Kompresori më i mirë dc i gomave e bën të përshtatshëm për ta bartur kudo që të shkoni.
I sigurt dhe i qëndrueshëm. Lëvizja e fryrësit tonë të vogël vjen me spirale të trashë bronzi që e bën atë të sigurt, të shpejtë, të fuqishëm dhe të qëndrueshëm.
Detyrë të rëndë për makina, biçikleta, motoçikleta, biçikletë, kamion, RV ose topa me adaptorë të ndryshëm të hundës.

0.0 Average Rating Rated (0 Reviews)

Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%

Be the first to review “Pompë për Fryrjen e Gomave të Makinave”

Your email address will not be published.

You have to login to add images.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ShoppingTV-pm1No ratings found yet!
  • Address:
Visit Store
More Products