Description

Nëse vendosni se si të prisni një shalqi, metodat, këshillat shpjeguese dhe përshkrimet e aksesorëve të veçantë do t’ju ndihmojnë të gjeni ide të freskëta.
Për adhuruesit e prerjeve tradicionale, një prerës mund të jetë shumë i dobishëm.
Me ndihmën e saj, shpejt mund të prisni frutat në mënyrë të barabartë dhe të bukur.
Eshtë e lehtë për t’u përdorur.
Vendosni shalqirin e larë në bazë, vendosni prerësin sipër, kapni dorezat dhe uleni poshtë.
Do të duhet disa përpjekje për të prerë frutat e pjekura në feta, por thikat e instaluara në prerës janë mjaft të mprehta.
Ata lehtë do të përballen me lëvozhgën dhe nuk do të shkatërrojnë tulin delikat.
Kur zgjidhni një shalqi, merrni parasysh diametrin e prerësit: shalqiri duhet të shkojë në një rreth, përndryshe edhe feta nuk do të funksionojnë.

0.0 Average Rating Rated (0 Reviews)

Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%

Be the first to review “Prërëse Frutash Manuale”

Your email address will not be published.

You have to login to add images.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ShoppingTV 4.73 (11 Reviews)
  • Address:
Visit Store
More Products