Description

Preferoni që këpucët tuaja të shtrihen apo në një kënd? nuk ka problem.

Ndarjet e rafteve tona të këpucëve mund të përshtaten sipas nevojave tuaja, qofshin të sheshta ose me kënd.

Ky raft ofron hapësirë ​​të bollshme të organizuar për takat, çizmet dhe atletet tuaja elegante. Këmba e rregullueshme dhe korniza metalike ofrojnë qëndrueshmëri shtesë të ofruar nga rafti i këpucëve i bërë nga plastika, duke siguruar që këpucët tuaja të qëndrojnë aty ku duhet.

Pra, nëse keni nevojë për një raft të tillë këpucësh, mos hezitoni ta shtoni në karrocën tuaj të blerjeve.

këpucët e vogla dhe takat e larta të fëmijëve nga fundosja dhe rënia

Montim i lehtë: Kaloni më pak kohë duke vendosur dhe më shumë kohë duke bërë diçka tjetër; Raftet tona të këpucëve vijnë me pjesë të numëruara dhe udhëzime të hollësishme për ta bërë më të lehtë.

I rregullueshëm, i pjerrët ose i sheshtë: Rafti i ruajtjes mund të instalohet i sheshtë ose i anuar për të përmbushur nevojat tuaja të ndryshme

0.0 Average Rating Rated (0 Reviews)

Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%

Be the first to review “Raft metalik për mbajtjen e këpucëve”

Your email address will not be published.

You have to login to add images.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Damiano 4.63 (8 Reviews)
  • Store Name: smart-shoppingtv
  • Address:
Visit Store
More Products