Description

Lëngje frutash dhe perimesh të pasura me vitamina me prekjen e një butoni.

Ena e mbushjes së lëngut e bërë nga plastika pa BPA me një kapacitet përafërsisht 500 ml ku bashkë me të është edhe  kapaku për ndarjen e shkumës se lengut.

Kjo pajisje  është testuar si profesionale dhe mund te shërbejë edhe në vende të tjera si bare,restorante, përvec kuzhines se shtepise.

0.0 Average Rating Rated (0 Reviews)

Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%

Be the first to review “Shtrydhese Frutash Severin ES3566”

Your email address will not be published.

You have to login to add images.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ShoppingTV 4.73 (11 Reviews)
  • Address:
Visit Store
More Products