Description

 

  • Materiale me cilësi të lartë: prej çeliku inox, materiale pa BPA. Materialet  që bien në kontakt me ushqimin janë të shëndetshme. I pershtatshem per te gjitha llojet e frutave dhe perimeve.
  • Gryka e ushqimit 65 mm ju lejon të vendosni mollë ose dardha të plota për lëng, pa u grirë. Disku prerës prej çeliku inoks i cilësisë së ushqimit, nxjerr më shumë lëng, më pak shkumë.
  • Është i thjeshtë për t’u montuar, i lehtë për t’u përdorur, me një dizajn rezistent ndaj pikave, nuk ka nevojë të shqetësoheni nëse lëngu del kudo dhe i lehtë për t’u pastruar.
  • Mbrojtja nga mbinxehja: Kur temperatura është shumë e lartë, motori do të ndalojë automatikisht. Dy rregullime shpejtësie për të garantuar sigurinë dhe besueshmërinë e përdorimit.
  • Doreza e sigurisë: Përpara se të përdorni shtrydhësen e frutave dhe te  perimeve, bllokuesi i   sigurisë duhet të fiksohet në vend,.Nxjerr deri në 26% lëng dhe 36% vitamina dhe minerale.

0.0 Average Rating Rated (0 Reviews)

Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%

Be the first to review “Shtrydhese per fruta | HoFFMAN HM 3003”

Your email address will not be published.

You have to login to add images.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ShoppingTV 4.73 (11 Reviews)
  • Address:
Visit Store
More Products