Description

Silikon i mrekullueshëm për mbushjen e boshllëqeve të pllakave të bardha që është i papërshkueshëm nga uji dhe i papërshkueshëm nga myku.
Rriparimi i  pllakave, riparimi i tubit të  pishinave ,riparimi i  pllakave gri
riparimi i  pllakave bezhë
Përdoreni atë për pllaka vaske, lavaman, pllaka tualeti në banjë, lavaman ballkoni, pllaka për verandë, pllaka korridori dhe çarje të tjera.
Silikon me ngjyrë të bardhë për të rregulluar dhe mbuluar të gjitha ato fino të vjetra dhe të ndotura.
I përshtatshëm për të gjitha llojet e pllakave të dyshemesë.
Ofron veçori kundër mykut për të parandaluar rritjen e kërpudhave në dysheme.
Rekomandohet per  sipërfaqe Dysheme, Mur, Lavaman, Pllakë, Dush.
Pesha: 180ml ngjitës per pllaka
Dimensionet: 15cm x 4cm x 4cm

Mbani ajrosje kur përdorni. Rekomandohen doreza gome.
Mbulojeni kapakun pas përdorimit dhe mbajeni larg fëmijëve.
Nëse tretësira është e ngrirë ose pranë një burimi nxehtësie, tretësira do të bëhet më e hollë.

https://www.youtube.com/shorts/RlnE1wwKD6A

https://www.youtube.com/shorts/kUCVv-jAN8Y

 

0.0 Average Rating Rated (0 Reviews)

Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%

Be the first to review “Silikon per riparimin e siperfaqeve te ndryshme kunder mykut!”

Your email address will not be published.

You have to login to add images.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ShoppingTV 4.73 (11 Reviews)
  • Address:
Visit Store
More Products