Description

Sistemi zbulon nëse ka ndonjë pengesë përmes sensorit tejzanor, tregon drejtimin dhe distancën e pengesës me anë të alarmit, duke shmangur përplasjet rezervë të kushtueshme.Ndihmë per siguruar siguri të shtuar për pasagjerët, këmbësorët dhe anëtarët e familjes – që ndodhen rreth automjetit në lëvizje.

1.Cipset i avancuar për mbulim dhe zbulim të zgjeruar.
2. Zbuloni objekte të vogla dhe shufra.
3. Ju mundësojnë të parandaloni përplasjet e rrezikshme dhe të kushtueshme.
4. Siguron siguri të shtuar për pasagjerët, këmbësorët dhe anëtarët e familjes që ndodhen rreth automjetit në lëvizje.

Për shkak të parimit të zbulimit të radarit, kushtet e mëposhtme (duke përfshirë por pa e kufizuar ate) mund të ndikojnë në saktësinë e zbulimit:
1. Pjerrësia e sipërfaqes së lëmuar (vala e sondës thyhet)
2. Objekte pambuku që thithin zërin (sondat thithen)
3.Trup sferik me sipërfaqe të lëmuar (zona e vogël reflektimi)
4. Objekte speciale të ngjashme (reflektimi i valës së sondës është i bllokuar)
5.Në rast shiu të fortë, papastërtia e sondës, dëmtimi, interferenca elektromagnetike me valë, etj. do të ndikojnë në rezultatet e zbulimit

0.0 Average Rating Rated (0 Reviews)

Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%

Be the first to review “Sistem Sensori për Parkimit”

Your email address will not be published.

You have to login to add images.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ShoppingTV-pm1No ratings found yet!
  • Address:
Visit Store
More Products